"स स टम ड ज इन" के अनुवाद मकदूनियाई भाषा के लिए:


क्या आपका मतलब है : स स टाम ड ज इन ?

  शब्दकोश हिन्दी-मेसीडोनियन

इन - अनुवाद :

Ads

  उदाहरण (बाहरी स्रोतों की समीक्षा नहीं की)

ह र त ग नब शnetherlands. kgm
Хертогенбосnetherlands. kgm
. अव वल
J. Awal
. उ
J. Thaani
. अव वल क
од J. Awal
. उ न क
од J. Thaani
इन
Зголеми
ब क इन
Квадрат навнатре
फ न इन
Влез за телефон
इन इन
Линиски влез
इन एक इन
Зголеми Зголеми за еден.
प लग इन त र ट य
Грешки во приклучоците
प लग इन द श य
Преглед на приклучоци
2 इन 1
2 во 1
इन ल ग क द ख .
Ова не се случило.
इन बक ब हर न क ल
Изнеси ги надвор!
इन य आउट क
Зумирај нанадвор и навнатре
AC ए प टर प लग इन क य
AC адаптер
त व इन कर
Зголеми го документот
ध धल इन पर
Скриј ги објектите додека се движат
इन थ न पर य द रख .
Запомни ги овие точки.
इन क त ब म द ख ए ! द ख ए.
Погледни ги книгите.
इन ब वक फ पर ध य न न द .
Слушам како дишеш.
इन आर प क क ई व ब नह ?
Гледај, колку Те оптужуваат!
इन कह न य क च न त मत कर .
Немој да ги оспоруваш овие приказни.
आप इन ल ग क नत ह ?
Ги знаете овие луѓе?
प ल इन ल ग क इए
Дојдете со нас.
इन फ इल क म ट य नह क .
Не можам да ги избришам овие датотеки.
इन फ इल क म ट य नह
Не можам да ги избришам овие датотеки
इन गल म क ई पह श र ह
Нема планински лавови во оваа шума.
इन ल ग क प न य प रश क षण थ
Керол, тоа се војници.
इन हर म द क छत पर उ
Скини ги копилињата од покривот.
Romilly, त म इन दब व क द ख रह ?
Ги читаш ли овие сили Ромили?
न चल पटल क ल ए फ ल ट प लग इन ख क
Стандардниот распоред на приклучоци од долниот панел
ऊपर पटल क ल ए फ ल ट प लग इन ख क
Стандардниот распоред на приклучоци од горниот панел
ऊपर पटल क ल ए फ ल ट प लग इन ख क .
Стандардниот распоред на приклучоци од горниот панел
इन त ओ क रद द म ल एग .
Овие ставки ќе бидат преместени во корпата за отпадоци.
म झ इन ल ग क थ अक ल नह छ
Не ме оставај сам со овие луѓе.
BRAND Cooper, प ल . इन ल ग क हय ग कर .
Купер, те молам соработувај со луѓево.
क य व कई आप इन कवर क म ट न च हत ह ?
Дали сте сигурни дека сакате да ги бришете овие обвивки?
इन फ इल क रद द म ख क य नह
Не можам да ги преместам овие датотеки во ѓубрето.
क य आप व क ई इन त ओ क म ट न च हत ह ?
Дали сте сигурни дека сакате да ги отстраните овие ставки?
आप इन आ ख कह 'म य आ नह ह
Солзиве во моите очи го покажуваат тоа
इन न क पय ह प रदर शन क ल ए व च छ ...
Ох, сеуште е горе!
शर ट रह ह इन भ हम र प र न ट ? मम म.
Ова се сите наши маици од патувањата!
इन क द य क क म करन क ल ए प र प त कर
Дај им работа на затворениците.